Koszyk Twój koszyk jest pusty ...

Producenci

Kontakt

  • HYDROMET Rafał Jarząbek
    Bielsko-Biała ul. Młyńska 11
    (wejście od ulicy Batorego)
    NIP: 547-115-56-96
  • E-mail:sprzedaz@hydromet.net.pl
  • Telefon33 810-10-71
    506-044-889
  • Skyperafal.jarzabek
  • Godziny działania sklepu8:30 do 16:30

Opcje wysyłki

PRZEDPŁATA - PRZELEW: Kurier (do 30kg):   18,00 zł
Poczta (do 1kg):   14,50 zł

POBRANIE - PRZY ODBIORZE: Kurier (do 30kg):   22,00 zł
Poczta (do 1kg):   17,00 zł
 

Opinia o produkcie

1 » Informacja RODO2

Informacja RODO

Drogi Kliencie,

Niniejsza strona korzysta do celów statystycznych z systemu statystyk Google Analytics bazującego m.in. na plikach typu cookie. Jeśli nie chcesz, by Twoja przeglądarka zapisywała pliki cookie zmień jej ustawienia stosując tę instrukcję. Korzystanie ze strony bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na wykorzysywanie plików cookie. Szczegółowe informacje na temat systemu Google Analytics i polityki prywatności

W uwagi na wejście w życie 25 maja 2018 roku, Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego I Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych lub RODO) przesyłamy Państwu informacje jak o gromadzeniu przez nas danych osobowych.

Przede wszystkim zależy nam na zachowaniu Państwa prywatności oraz bezpieczeństwie danych osobowych i informacji dotyczących aktywności w sieci, a także na zapewnieniu możliwości realizowania wszystkich przysługujących w związku z RODO praw.

Kto jest administratorem Twoich danych?
Administratorem Twoich danych jest HYDROMET Rafał Jarząbek 43-300 Bielsko- Biała Młyńska 11 zwany dalej określona Administratorem.

Dlaczego przetwarzamy Twoje dane?
Dane przetwarzane są z uwagi na dokonanie transakcji ZAKUPU w naszej firmie. A konkretnie do:

Realizacji zamówień celem dostarczenia towaru oraz przedstawienia oferty.

Dane które używamy w celach marketingowych podlegają anonimizacji. Dzięki czemu zwiększamy bezpieczeństwo usług, a tym samym poziom wykrywania ewentualnych nadużyć.

Dane nie będą przekazywane do państw trzecich.

Jakie są podstawy prawne przetwarzania danych?
Dane przetwarzane są w celu wykonywania obowiązków wynikających z zawartej transakcji oraz marketingu bezpośredniego dotyczącego produktów i usług Administratora oraz jego partnerów (zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Dz.U. 1997 nr 133 poz. 883) oraz Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Jakie są Twoje prawa w stosunku do danych?
Masz prawo dostępu do swoich danych w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuację oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także wycofania udzielonej zgody w każdym momencie. Dlatego udostępniliśmy dla Ciebie specjalny adres mailowy sprzedaz@hydromet.net.pl

Z kim kontaktować się w celu realizacji swoich praw?
Naszym Administratorem Danych Osobowych jest Rafał Jarząbek,
adres e-mail: hydromet@hydromet.net.pl

Z wyrazami szacunku,
Rafał Jarząbek
Administrator Danych Osobowych (ADO)

 


Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl